• Klímás kérdése van? Telepítést is szeretne?
  • Hívjon minket!+36 30 26 05 756
  • Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00 Szombat - Vasárnap: zárva

Parapet splít klíma

Parapet klíma előnyök, hátrányok

A parapet klíma a split klímáknak egy olyan típusa, melynek beltéri egységét a padlótól nem nagy távolságra az oldalfalra (függőleges elhelyezés), vagy mennyezetre (vízszintes elhelyezés) lehet szerelni. Függőleges elhelyezésnél a beltéri egységet - akár egy radiátort - lehet felszerelni. Ilyenkor a készülék a padlóhoz közel lévő nyílásán keresztül szívja be a levegőt, amit a tetején, a mennyezet irányába fúj ki.

A parapet klímákat olyankor használják, amikor nincs lehetőség a hagyományos, oldalfali split klíma felszerelésére. Telepítése sokszor egyszerűbb a hagyományos oldalfali split klímákénál, hiszen nem kell a mennyezet közelében csövezni, vagy kábelcsatornát elhelyezni. További előnye a parapet klímának, hogy nagyobb teljesítményben (15-20 kW) is kapható, ami főleg irodák, éttermek,vagy üzlethelyiségek klimatizálására teszi alkalmassá ezt a készülék típust.

A parapet klímák több gyártó kínálatában is megtalálhatóak, akik igyekeznek minden felmerülő igényt kielégíteni ezzel a készülék típussal kapcsolataban. Lehet kapni mono split készülékeket, de lehetőség van parapet beltéri egységgel felszerelt multi rendszer összeállítására is. Felszereltségüket tekintve megtalálhatók bennük az alapvető levegőszűrő rendszerek, infra távirányító és a hatékonyságot növelő inverter is, de a legkorszerűbb funkciókban, és szűrőrendszerekben sokszor elmaradnak az oldalfali klímáktól.

Előnyök

  • Vízszintes és függőleges szerelhetőség
  • Nagy teljesítményben is kapható
  • Szerelése sokszor egyszerűbb
  • Viszonylag csendes működés

Hátrányok

  • Felszereltség elmarad az oldalfali split klímákétól
  • Nagyobb méret
  • Magasabb ár

Klíma telepítés Kecskemét és környékén.

Reméljük, jól van, és élvezi a nyarat. Ahogy a hőmérő higanyszála emelkedik, fontos, hogy otthonunk és munkahelyünk hűvös és kényelmes maradjon. A klíma beszerzése és telepítése szerves részét képezi ennek.

Engedje meg, hogy bemutassam cégünket a Hírös Webáruház Kft-t, amely széles választékú minőségi klímákat kínál, amelyek minden igényt kielégítenek. Elkötelezettek vagyunk a kiváló szolgáltatás iránt, és biztosítjuk, hogy minden egyes projektet a legnagyobb precizitással és gondossággal hajtunk végre.

Az ügyfeleink számára egyik legnagyobb előnyünk a rövid vállalási határidő. Megértjük, hogy a klíma telepítése sürgős lehet, különösen a forró nyári hónapokban. Ezen okból kifolyólag a lehető legrövidebb időn belül képesek vagyunk telepíteni a klímaberendezéseket.

Végül, de nem utolsósorban, a klímák minőségét tekintve a legjobb márkákat és modelleket kínáljuk, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és az energiahatékonyságot.

Örömmel vennénk, ha minket választana klíma telepítéséhez. Biztosíthatjuk, hogy nem fog csalódni a választásában. Kérem, forduljon hozzánk bármilyen további kérdéssel vagy a telepítés időpontjának egyeztetésével kapcsolatban.

Üdvözlettel,

Polyák Zoltán - klíma szerelő

+36302605756

Épületgépész technikus, klíma és hőszivattyú szerelő