• Klímás kérdése van? Telepítést is szeretne?
  • Hívjon minket!+36 30 26 05 756
  • Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00 Szombat - Vasárnap: zárva

AUX Multi split klíma kültéri egységek

AUX Multi Split klímák előnyei:

1. **Energetikai hatékonyság**: Az AUX Multi Split klímák gyakran nagyon hatékonyak energiafelhasználás szempontjából. A rendszer képes egyszerre több helyiséget hűteni vagy fűteni, és lehetővé teszi a felhasználónak, hogy csak azokban a helyiségekben működtesse a klímát, ahol szükséges, így csökkentve az energiafogyasztást.

2. **Megbízható minőség**: Az AUX klímaegységek megbízhatóak és hosszú élettartamúak. A cég magas színvonalú anyagokat és alkatrészeket használ a termékeihez.

3. **Korszerű technológia**: Az AUX gyakran beépíti a legfrissebb technológiákat a termékeibe, beleértve a Wi-Fi vezérlést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról irányítsák a klímájukat.

Az AUX Multi Split klímák karbantartása:

1. **Szűrők tisztítása/cseréje**: Az AUX Multi Split klíma szűrőit rendszeresen ellenőrizni és tisztítani kell. Ezt a tulajdonos maga is elvégezheti, ám a szakembertől kérhet segítséget is. A szűrőket szükség esetén cserélni kell.

2. **Kültéri egység tisztítása**: A kültéri egységet rendszeresen tisztítani kell a portól, levelektől és más szennyeződésektől, hogy a rendszer hatékonyan működjön.

3. **Hűtőközeg ellenőrzése**: A hűtőközeg szintjét rendszeresen ellenőrizni kell, és szükség esetén újra kell tölteni. Ezt szakképzett szakembernek kell elvégeznie.

4. **Rendszer ellenőrzése**: Az AUX Multi Split klíma rendszerét rendszeresen ellenőrizni kell a különböző működési problémák, például a szivárgások, a mechanikai hibák vagy az elektronikai hibák ellenőrzésére. Ezt is szakképzett szakembernek kell elvégeznie.

5. **Alkatrészek cseréje**: Ha bármelyik alkatrész elhasználódik vagy hibás, azt cserélni kell. Az alkatrészcserehez gyakran szükség van szakképzett szakemberre.

Az AUX Multi Split klímák karbantartásának gyakorisága a használat intenzitásától és a környezeti  feltételektől függ. A szűrőtisztítást gyakran havonta vagy kéthavonta kell elvégezni, míg a teljes rendszer karbantartását általában évente egyszer javasolják.

Sorrend:

Klíma telepítés Kecskemét és környékén.

Reméljük, jól van, és élvezi a nyarat. Ahogy a hőmérő higanyszála emelkedik, fontos, hogy otthonunk és munkahelyünk hűvös és kényelmes maradjon. A klíma beszerzése és telepítése szerves részét képezi ennek.

Engedje meg, hogy bemutassam cégünket a Hírös Webáruház Kft-t, amely széles választékú minőségi klímákat kínál, amelyek minden igényt kielégítenek. Elkötelezettek vagyunk a kiváló szolgáltatás iránt, és biztosítjuk, hogy minden egyes projektet a legnagyobb precizitással és gondossággal hajtunk végre.

Az ügyfeleink számára egyik legnagyobb előnyünk a rövid vállalási határidő. Megértjük, hogy a klíma telepítése sürgős lehet, különösen a forró nyári hónapokban. Ezen okból kifolyólag a lehető legrövidebb időn belül képesek vagyunk telepíteni a klímaberendezéseket.

Végül, de nem utolsósorban, a klímák minőségét tekintve a legjobb márkákat és modelleket kínáljuk, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és az energiahatékonyságot.

Örömmel vennénk, ha minket választana klíma telepítéséhez. Biztosíthatjuk, hogy nem fog csalódni a választásában. Kérem, forduljon hozzánk bármilyen további kérdéssel vagy a telepítés időpontjának egyeztetésével kapcsolatban.

Üdvözlettel,

Polyák Zoltán - klíma szerelő

+36302605756

Épületgépész technikus, klíma és hőszivattyú szerelő