• Klímás kérdése van? Telepítést is szeretne?
 • Hívjon minket!+36 30 26 05 756
 • Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00 Szombat - Vasárnap: zárva

Syen SOH24MU-E32DA1A Muse Klíma , A++/A+, 7 kw, Wifi, fehér (SOH24MU-E32DA1A Muse)

Cikkszám: KLIMA-SYEN-MUSE-SOH24MU-E32DA1A2
Syen SOH24MU-E32DA1A Muse Klíma , A++/A+, 7 kw, Wifi, fehér (SOH24MU-E32DA1A Muse)

Syen SOH24MU-E32DA1A Muse Klíma , A++/A+, 7 kw, Wifi, fehér (SOH24MU-E32DA1A Muse)

Cikkszám: KLIMA-SYEN-MUSE-SOH24MU-E32DA1A2
Szállítási Költség
5990
Teljesítmény
7 kW
472 059 Ft

Syen márkárólA Syen légkondicionáló brand megalkotásánál egy több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formáltuk a modern kor elvárásait visszatükröző formába. A Syen klíma brand jól strukturált, letisztult termék kínálatával mindenki számára megkönnyíti a választást. Célunk, hazánk élvonalába pozícionált légkondicionáló márkával mindenki számára elérhető, megbízható megoldást kínálni a mindennapok kényelméhez. Többszörös szűrőrendszer:

 • A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.  

Kellemes éjszakai mód:

 • Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

Wi-Fi vezérlés:

 • Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.  

Energia megtakarítás:

 • Légkondicionál vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

Intelligens leolvasztás:

 • Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.  

FAN:

 •  Hűtés vagy párátlanítás üzemben tartsa lenyomva a „FAN gombot. A beltéri egység lemezkéiről leszárítja a nedvességet, hogy elkerülje a penészedést.

8 °C-os temperálás:

 • Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

LED kijelző:

 • A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.  

I FEEL funkció:

 • A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.
Típus Oldalfali split klíma
Inverteres  Igen

Hűtés

Hűtési energiaosztály A++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 7 kW

Fűtés

Fűtési energiaosztály A+
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 7.4 kW

Beltéri

Maximális beltéri zajszint 48 dB

Kültéri

Maximális kültéri zajszint 57 dB

Méretek

Szélesség(beltéri) 113.5 cm
Magasság(beltéri) 32.8 cm
Mélység(beltéri) 24.7 cm
Tömeg (beltéri) 17.5 kg
Szélesség(kültéri) 96.5 cm
Magasság(kültéri) 70 cm
Mélység(kültéri) 39.6 cm
Tömeg (kültéri) 53.5 kg
Adatok
Gyártó
Syen
Cikkszám
KLIMA-SYEN-MUSE-SOH24MU-E32DA1A2
Tömeg
41 kg/db