• Klímás kérdése van? Telepítést is szeretne?
 • Hívjon minket!+36 30 26 05 756
 • Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00 Szombat - Vasárnap: zárva

Syen Muse SOH09MU-E32DA1A inverter 2,5 kW klíma szett

Cikkszám: KLIMA-SYEN-MUSE-SOH09MU-E32DA1A2
Syen Muse SOH09MU-E32DA1A inverter 2,5 kW klíma szett

Syen Muse SOH09MU-E32DA1A inverter 2,5 kW klíma szett

Cikkszám: KLIMA-SYEN-MUSE-SOH09MU-E32DA1A2
Szállítási Költség
5990
Teljesítmény
2,7 kW
257 937 Ft

Syen márkárólA Syen légkondicionáló brand megalkotásánál egy több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formáltuk a modern kor elvárásait visszatükröző formába. A Syen klíma brand jól strukturált, letisztult termék kínálatával mindenki számára megkönnyíti a választást. Célunk, hazánk élvonalába pozícionált légkondicionáló márkával mindenki számára elérhető, megbízható megoldást kínálni a mindennapok kényelméhez. Többszörös szűrőrendszer:

 • A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.  

Kellemes éjszakai mód:

 • Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

Wi-Fi vezérlés:

 • Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.  

Energia megtakarítás:

 • Légkondicionál vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

Intelligens leolvasztás:

 • Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.  

FAN:

 •  Hűtés vagy párátlanítás üzemben tartsa lenyomva a „FAN gombot. A beltéri egység lemezkéiről leszárítja a nedvességet, hogy elkerülje a penészedést.

8 °C-os temperálás:

 • Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

LED kijelző:

 • A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.  

I FEEL funkció:

 • A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

Syen Muse SOH09MU-E32DA1A inverter 2,7 kW klíma szett

Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+
Méretek (beltéri) 819X256X185 mm
Méretek (kültéri) 782X540X320 mm
Hűtőteljesítmény 2,7 kW
Fűtőteljesítmény 3 kW
Energiaosztály A++/A+
Hűtőközeg besorolás R32
SEER 6,8
SCOP 4,1
Zajszint 40/37/35/32/30/28/26 dB(A) dB
Helyiségméret 12-18 m2
Wifi vezérlés igen
Extra szűrő igen
Cold Plasma szűrő igen
Fűtés téli időszakban igen
I Feel funkció igen
Működési tartomány, Hűtés / fűtés Fűtés -22°C külső hőmérsékletig
Adatok
Gyártó
Syen
Cikkszám
KLIMA-SYEN-MUSE-SOH09MU-E32DA1A2
Tömeg
41 kg/db